top of page
Manifestaation Masterclass.png

10.12 KLO 12

ENNENKOKEMATON

Opi manifestaation kaava, jonka avulla toteutat mitä tahansa, jopa sellaista johon et edes usko itselläsi olevan mahdollisuutta.

Workshopin avulla saat täysin uudenlaista näkökulmaa ja todistetusti toimivat askeleet esimerkkien saattelemana.

 

Ylitsevuotava innostus voi yllättää, kun ymmärrät kuinka voit luoda itsesi ja elämäsi uuteen uskoon, epävarmuuksista tai nykyisistä resursseista huolimatta.

SonjaEid_8624_nelio.jpg
Näyttökuva 2022-7-5 kello 23.47.32.png

Opit tässä Workshopissa, kuinka:

#1 Manifestoit mitä tahansa omaan elämääsi riippumatta lähtökohdistasi tai taustastasi

Elin lapsuuteni vähävaraisessa suurperheessä ja olen maailman hyväsydämisimmän yksinhuoltaja äidin kasvatti. Olin koulussa syrjitty ujouteni ja taustani vuoksi. Mm. nämä olivat minun ponnahduslautani nykyiseen unelma-arkeen!

#2 Step-by-step kaavan, jonka lapsikin ymmärtää

Oppini juuret ulottuvat sinne kun olin 9-10v ja parasta manifestoimisessa on juuri se, että se ei ole rakettitiedettä.

#3 Mitä vääristynyttä tai jopa haitallista tietoa yleensä manifestaatiosta opetetaan

Esim. usein sanotaan, että sun tulisi ensin uskoa, JOTTA jokin toteutuu. Tuo kuitenkin on pahimpia blokkeja manifestoimiselle. Kerron esimerkkien kautta miten sun ei tarvitse edes uskoa, että jokin on mahdollista sinulle ja silti ihmeitä tapahtuu jos teet oikeita asioita!

+ Miten vapaudut mielen kahleista ja alat luomaan unelmien elämääsi jo heti, riippumatta resursseistasi tai ulkoisesta ympäristöstäsi.

Masterclassin loihtija

INTUITIIVINEN YRITTÄJYYSMENTORI

Opin manifestoimaan jo 9-10v (n.18 vuotta sitten) kun äitini sanoi minulle vahingossa oikeat sanat yhdessä elämäni vaikeimmassa kohdassa.

Ja koska tuolloin toteutin omasta mielestäni elämäni isoimman manifestaation ja opin mieleni voimasta kokemukseni kautta, aloin hyödyntämään sitä kaikkialla arjessani. Rehellisesti sanottuna jo 10 vuotiaana tuntui, kuin olisin löytänyt jonkin elämän sisälle kätketyn aarteen, salaisuuden ja niinpä aloin tutkia mihin sillä pystyi.

Muutamia saavutuksiani

Olen ollut kokopäiväisenä yrittäjänä 7 vuotta ja perustin ensimmäisen yritykseni 20 vuotiaana valmistuttuani ammattikoulusta. Yritys aimvisual.fi on edelleen pystyssä ja sitä kautta olen tehnyt graafista suunnittelua ja brändäystä mm. Juha Tapiolle, Suomen yrittäjille, Hatsololle, Varapuulle ja Suomen ensimmäiselle peilitalolle, joka kelluu veden päällä.

 

Tämän lisäksi olen toteutettua monia unelmia, jotka aluksi olivat vain kaukaisia haaveita.
✅ Julkaisin ensimmäisen oman kustannetun kirjan "Tänään" yhdessä kirjailija Maaretta Tukiaisen kanssa ja brändännyt konseptin: www.tarkeintatanaan.fi
✅ Suunnittelin oman vaatekuosin nimeltä ”Totuus” suomalaiselle vaatebrändi VIMMA:lle ja järkkäsimme ikimuistoisen & pintaa syvemmälle menevä muotinäytöksen Triplassa, jossa mm. Laura Närhi oli esiintymässä.
✅ Olen ollut tuomaroimassa nuoria yrittäjiä Suomen suurimmassa yrittäjien finaalissa Kampissa (Nuori yrittäjyys ry) ja olen ollut mukana erilaisissa haastatteluissa ja kampanjoissa kuten Vantaan kaupungin ”Löydä oma polkusi”.
✅ Perustin kahden muun yrittäjän kanssa pienyrittäjien yhteisön v.2020, josta myin osuuteni muutaman vuoden päästä, jotta pystyin keskittymään täysin oman intohimooni.

✅ Opiskelin NLP-valmentajaksi ja tutustuin energiatyöskentelyn saloihin.

💛 Nykyään toteutan suurinta intohimoani intuitiivisena mentorina ja olen jo yli vuoden ajan pyörittänyt Success Soul -valmennusta, jossa autan menestymään omalla sieluntehtävällä hyvinvoiden, samalla kun auttaa unelma-asiakkaita uskomattomin palauttein. Lisätietoa etusivulla

sonjaeid_puhuja_esiintymassa
Manifestaation Masterclass.jpg

Tarjouksessa (normaalihinta 99€)

Manifestaation Masterclass

55 €

55

sis. alv. 24%

Paras investointi jonka voi tehdä on itseensä tai omaan tulevaisuuteen ja tässä toteutuu molemmat!

Tallenne katsottavissa 1kk  lähetyksestä.
HUOM. Success Soul -valmennettaville osallistuminen on maksutonta.

Osto
IMG_4485.jpg

Workshopista

Kaikki mitä jaan webinaarissa on täysin kehollistettua, omasta elämästä napattua kokemuksesta kerättyä tietoa. JA elän jakamani tiedon kautta arjessani jatkuvasti. Eli jaan vain sen mitä itse ylläpidän ja mikä todistetusti toimii.

 

Olen lisäksi opiskellut aiheesta, mutta minusta kukaan ei avaa aihetta näin moniuloitteisesti, atomin tarkkuudella, mutta silti niin yksinkertaisesti, että lapsikin ymmärtää.

Miten Workshop toteutetaan:

Pidän Workshopin Zoomissa ja esittelen aiheen kattavasti presentaation kautta. Avaan myös muutamia pohdintatehtäviä, NLP-harjoituksia ja energiatyöskentelyä. Voit tulla linjoille ihan vain kuuntelemaan tai halutessasi voit kommentoida chattiin nimelläsi tai nimettömänä Workshopin aikana nousevia ajatuksia. Workshopin lopuksi halukkaat voivat avata mikkiä ja/tai kameraa, mutta tämä ei ole pakollista. Olet siis tervetullut juuri sellaisena kuin olet 💛

 

Intentioni:

Masterclassin jälkeen tajuntasi on avattu täysin uudelle taajuudelle ja näet itsesi & mahdollisuutesi aivan uusin silmin, etkä voi peittää innostustasi! Intentionani on myös se, että jos (kun) laitat opit käytäntöön heti, vuoden aikana olet manifestoinut jotain niin huikeaa, että kirjoitat siitä minulle Instagramissa "En voi uskoa tätä todeksi..."

Manifestaation Masterclass.jpg

WEBINAARI ON TÄYDELLINEN SINULLE JOS...

  • Haluat oppia saavuttaa uskomattomiakin tavoitteita ja SISÄISTÄÄ todistetusti toimivan kaavan, jossa on kaikki oleellinen avattu ymmärrettävään muotoon.

  • Vaikka tietäisit manifestoimisesta jo todella paljon ja olet kenties sitä jo hyödyntänytkin, mutta sinusta on aina tuntunut, että jotain puuttuu tai kaipaat syväluotaisempaa otetta aiheeseen.

  • Haluat elää unelmiesi arkea ja toteuttaa isoja (ja pieniä) haaveita liittyen elämääsi, uraasi, yrittäjyyteesi, asumiseesi tai ihmissuhteisiisi.

  • Sinua vain kiinnostaa oppia enemmän manifestoimisesta.

Palautteita aiemmista lähetyksistä ja tallenteista:

"Tämä video osu ja upposi! Aivan mahtava, rohkea ja iho meni ihan kananlihalle! Tuntui että omasta elämästä puhutaan osittain. Vaikka en ole yrittäjä niin kuvasi omaa työelämää hyvin. Itse sain burnout koska halusin töissä miellyttää kaikkia, olla se paras ja tehdä enkä osannut sanoa ei. Hääräsin taustalla väsymiseen asti. Huh! Kiitos tästä ! Sonjalla on mahtavaa energia ja ihanaa että teki tämän webinaarin."

Palautteita Sonjan Success Soul -valmennuksesta:

etusivu_sonja_kansikuva_IMG_9148.jpg

Workshop järjestetään SU 10.12. klo 12. kesto noin 2h ja tallenne 1kk katsottavissa

bottom of page