top of page
Image by Artem Sapegin

SUCCESS SOUL

LIFESTYLEBRÄNDI

Liian moni yrittää mahduttaa itsensä yhteiskunnan muotteihin, muovautua muiden odotuksiin ja sopeutua joukkoon, mutta erilaisuudessa piilee se meidän lahjamme.

 

Kun luovumme ulkoapäin tulevista kahleista ja hyväksymme itsemme juuri sellaisina kuin olemme, meidän oma valo alkaa loistamaan niin kirkkaana, että se itsessään muuttaa maailmaa ympärillämme.

 

Missä ikinä kuljetkaan, tämän kassin kautta levität sanomaa, joka pysäyttää, havahduttaa ja ehkä jopa vapauttaa isommin kuin uskoisitkaan.

 

 #hyvyydenlähettiläs

eco-tote-bag-black-front-65bd133315b82.jpg

Hey Beautiful Soul

-kangaskassi

33€ sis. alv. Ilmainen toimitus.

T2.jpg
Näyttökuva 2024-2-2 kello 22.22.31.png

Hey Beautiful Soul

-kangaskassi

33€ sis. alv. Ilmainen toimitus.

Sano hyvästit muovipusseille ja mitään sanomattomille kasseille ja pakkaa tavarasi tähän 100% sertifioituun luomupuuvilla kangaskassiin. Tämä on kassi, jonka kautta  levität huomaamattasi hyvää ympärillesi missä ikinä kuljetkaan!

 

Tilaa on tarpeeksi niin ostoksille, kirjoille, treenikamoille ja työtarvikkeille kuten läppärille. 

 

• 100% sertifioitua luomupuuvillaa

• Mitat: 40.6 cm × 35.6 cm × 12.7 cm

• Kantohihnojen pituus: 62.2 cm, leveys: 2.5 cm

• Painoraja: 13.6 kg

• Kankaan paino: 272 g/m²

Econscious on ympäristötietoinen yritys, joka valmistaa luomu- tai kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaatteita. Kaikki Econsciousin vaatteet ovat PETA-hyväksyttyjä vegaaneja ja GOTS-sertifioituja.

Tämä tuote valmistetaan suoraan sinulle kun tilaat sen, joten siksi toimituksessa voi kestää hieman pidempään (1-2vk). Tuotteiden valmistaminen yksittäin auttaa vähentämään ylituotantoa, joten kiitos harkitusta ostopäätöksestä ja että autat säästämään maapalloa!

Takuu ja palautusoikeus 100 päivää

Image by Artem Sapegin
bottom of page