top of page
DSC_1938 copy.jpg

MEISTÄ

Moikka, täällä Essi Pulkkanen (vas.), Johannes Laine (kesk.) ja Sonja Eid (oik.). Meidän missio on mullistaa tapa menestyä yrittäjänä. Oikeilla työkaluilla sinä voit luoda oman menestyksesi, oman tyylisi ja nauttia matkasta enemmän kuin kuvitteletkaan. Kun löydät sinulle sopivat työkalut, lähes mikä tahansa on mahdollista. 

Toimintamme ja työkalujemme taustalla on ajatus: kun keskityt vain kaikkein tärkeimpään, menestyksesi rakentuu kuin "automaattisesti". Siksi jokainen työkalu auttaa sinua löytämään sen oikean fokuksen, johon keskittyä. Tuloksena voit paremmin, elämäsi on vapaampaa ja bisneksesi tuloksekkaampaa ilman monimutkaisuuksia, burnouteja, suuria summia mainostoimistoille tai vuosia kestävää jahkailua. 

Tervetuloa herkkukauppaamme! Maistele rohkeasti eri makuja ja huomaa kuinka koukutut omasta edistymisestäsi. 

Screenshot_20210622_141530_com.instagram.android.jpg

JOHANNES LAINE

Yrittäjyys sparraaja ja pienyrittäjien valmentaja, sarjayrittäjä (mukana yli 10 yrityksessä), JES Tools perustaja

@johanneslaine

 

Tai tuttavallisemmin Jaguaari. Se on mun taistelijanimeni, josta saan virtaa. Sanovat, että kannan paljon positiivista asennetta, iloa ja energiaa mukanani.​  Aloin yrittäjäksi, koska halusin vapaasti määrittää sen, mitä teen, milloin teen, miksi teen, missä teen. Jos haluat menestyä, kasvattaa bisnestäsi tai toteuttaa unelmasi, I got you!  

 

Toimin pienyrittäjien bisnesvalmentajana. Olen myös mukana mm. yrityksissä Happyfood&people, GreenStreet, Tilitoimisto Kohti Unelmia, Greendeal.fi. Mottoni on Dream - Plan - Do. Unelmoin isosti, mutta kaikkein eniten tykkään tehdä. Ja sitä teenkin, tahkoan aamusta iltaan nauttien joka hetkestä. Parasta on saada aikaan jotain merkityksellistä. Joka päivä haluan saada ympärille iloa, naurua ja uskoa omaan tekemiseen. 

  • Pienyrittäjien bisnesvalmentaja

  • Daddy ja puoliso 

  • Työllistänyt satoja työntekijöitä yritystensä kautta

  • Intohimona elää, auttaa ihmisiä toteuttamaan omia unelmia ja nauttia matkasta

 

hjk.png

ESSI PULKKANEN

Personal trainer/ravintovalmentaja, 9Taitoa valmennuksen perustaja, JES Tools perustaja

@essipulkkanen

Moikka! Olen Essi. Missioni on auttaa yrittäjiä kohti "arjen huippukuntoa" (9 taitoa valmennus), jotta yrittäjyys olisi nautinnollisempaa ja pystyisit kulkemaan kohti tavoitteitasi varmemmin! Pidän myös tanssitunteja Helsingissä.

Mistä kaikki lähti: Monia vuosia sitten olin ajanut itseni ja terveyteni tietämättäni siihen pisteeseen, että kehoni sanoi eräänä päivänä “nyt riitti”. Kärsin yli kahden vuoden ajan erilaisista ylikunnon oireista. Elämäni tuntui pysähtyneen kuin seinään ja koin kirjaimellisesti arjen huippukunnon täyden vastakohdan. Taustalla oli aivan liian vähän palautumista ja huonolaatuista ravintoa treeniin ja koko arjen kuormitukseeni nähden. Minulla oli ollut vääristyneitä uskomuksia monesta asiasta liittyen hyvinvoinnin parantamiseen. Näistä hetkistä ja vuosista syttyi lopulta ajatus, että haluan vielä joskus auttaa muita näissä teemoissa. Haluan auttaa katsomaan hyvinvointia vähän eri kulmasta ja pysymään kaukana pinttyneiden haitallisten uskomusten suosta, jotka voi viedä vain kauemmas omista tavoitteista. Oman arjen huippukunnon voi rakentaa (meistä kuka tahansa) äärimmäisen yksinkertaisten taitojen avulla ilman pikakuureja, tahdonvoimalla porskuttamista tai monimutkaisuuksia.

Olen sitä mieltä, että hyvinvointiin liittyvät taidot ovat myös tärkeimpiä avaimia yrittäjänä menestymiseen. Siihen saatko asioita eteenpäin hyvällä draivilla vai junnaatko paikallaan väsyneenä päivästä toiseen.

Kolme omaa muistisääntöäni yrittäjyyteen:

  • Uskalla kirkastaa, mikä on kaikkein tärkeintä, tee vähemmän, mutta oikeita asioita

  • Toimi periaatteidesi mukaan

  • Nauti matkasta täysillä

hjk.png

SONJA EID

Bränditoimisto AIM Visualin perustaja, JES Tools perustaja, brändi- ja graafinen suunnittelija, yrittäjä (ja erilaisten luovien projektien toteuttaja)
@sonja.eid

Hellou! Oon 26-vuotias yrittäjä ja graafinen suunnittelija. Rakastan visuaalisten kokonaisuuksien luomista ja yhdessä tekemistä. Viisi vuotta sitten perustin ensimmäisen yritykseni: bränditoimisto AIM Visualin. Vuosien aikana oon myös julkaissut kirjan "Tänään" yhdessä Maaretta Tukiaisen kanssa ja loin ensimmäisen vaatekuosini "Totuus" suomalaiselle vaatebrändi VIMMA:lle. Lisäksi oon ollut erilaisissa kampanjoissa, haastatteluissa ja tuomaroinneissa, jotka ovat liittyneet nuorten yrittäjyyteen ja oman polun luomiseen.​

Matkani tähän pisteeseen:

Kun tajusin, että nuoruus tai mikään muukaan ulkoinen seikka ei estä sitä mihin kykenen, aloin näkemään mahdollisuuksia siellä missä niitä ei ennen ollut. Asetin isoja tavoitteita ja saavutin niitä kovalla vauhdilla. Tunsin eläväni täysillä, sillä tein sitä mistä sydämeni nautti.

Pikkuhiljaa kuitenkin väsyin ja kaikki alkoi mennä solmuun. Koin pahan burnoutin unelma-ammatissani. Olin hetken täysin toimintakyvytön ja ihmettelin miten se voi olla mahdollista, teinhän sitä mitä rakastin. Ymmärsin, että kyse ei ollut siitä MITÄ tein, vaan MITEN sitä tein. Eli tein oikeaa asiaa aivan väärin. Olin koko ajan joko innostunut tai stressaantunut, enkä päässyt palautumaan. Elämässäni ei ollut tasapainoa vaan se pyöri pelkästään töideni ympärillä. Oli aika koota koko pakka uudelleen ja siitä alkoikin täysin uudenlainen yrittäjyys. Vuosien aikana tärkeimmät oppini ovat olleet:

 

  • Tavoitteet ovat vain sitä varten, että tietää mitä kohti kulkea, mutta tärkeintä olisi keskittyä siihen mikä tekee onnelliseksi jo tänään. 

  • Tasapaino ja selkeyttäminen on jaksamisen, motivaation ja menestymisen edellytys.

  • Uskon, että jokaisella on mahdollisuus luoda juuri sellainen elämä, jonka omassa mielessään uskaltaa nähdä.

bottom of page