top of page

NÄKYVÄKSI TULEMISEN PELKO

MAKSUTON LUENTO (TALLENNE)

Pienennätkö itseäsi ja mahdollisuuksiasi?

 

Sabotoitko omaa menestystäsi?

Piiloutudutko mielummin kuin astuisit näkyväksi?

 

Yrittäjä voi huomaamattaan sabotoida omaa menestystään piiloutuessaan muiden tai esimerkiksi yrityksensä taakse. Sonja paljastaa omia kivuliaitakin kokemuksia ja ennenkaikkea sen mitä voi todella saavuttaa kun uskaltaa tulla esiin ja antaa oman intohimon näkyä, vaikka esillä oleminen pelottaisi!

sonja_pienena.jpeg
Mountain Cabin

Täytä tietosi alle, niin pääset aloittamaan luennon heti!

Palautteita luennosta:

"Tämä video osu ja upposi! Aivan mahtava, rohkea ja iho meni ihan kananlihalle! Tuntui että omasta elämästä puhutaan osittain. Vaikka en ole yrittäjä niin kuvasi omaa työelämää hyvin. Itse sain burnout koska halusin töissä miellyttää kaikkia, olla se paras ja tehdä enkä osannut sanoa ei. Hääräsin taustalla väsymiseen asti. Huh! Kiitos tästä ! Sonjalla on mahtavaa energia ja ihanaa että teki tämän webinaarin."
Näyttökuva 2022-10-2 kello 11.58.14.png

Vuodesta 2016 (jolloin perustin ensimmäisen yritykseni) olen auttanut yrityksiä ja yrittäjiä visuaalisten ilmeiden, brändäyksen, nettisivujen, verkkovalmennusten ja palvelupakettien parissa.

 

Tämän lisäks on tullut toteutettua monia unelmia, jotka aluksi olivat vain kaukaisia haaveita.
✅ Julkaisin ensimmäisen oman kustannetun kirjan "Tänään" yhdessä kirjailija Maaretta Tukiaisen kanssa ja brändännyt konseptin: www.tarkeintatanaan.fi
✅ Suunnittelin oman vaatekuosin nimeltä ”Totuus” suomalaiselle vaatebrändi VIMMA:lle ja järkkäsimme ikimuistoisen & pintaa syvemmälle menevä muotinäytöksen Triplassa
✅ Olen ollut tuomaroimassa nuoria yrittäjiä suomen suurimmassa finaalissa Kampissa (Nuori yrittäjyys ry) ja mukana erilaisissa haastatteluissa ja kampanjoissa kuten Vantaan kaupungin ”Löydä oma polkusi”
✅ Perustin myös pienyrittäjien yhteisön v.2020, josta myin osuuteni muutaman vuoden päästä, jotta pystyin keskittymään täysin oman intensiivivalmennukseni pitämiseen.

 

Tiedän miten kirkastaa omat intohimot ja mennä rohkeasti kohti sitä mikä kutsuu vaikka pelottaisi. Juuri siksi suurin intohimoni on tämä 12 viikon Success Soul -intensiivivalmennukseni, jonka avulla autan muita naisyrittäjiä menestymään omalla intohimollaan ilman puurtamista tai itsensä pienentämistä!

bottom of page